Infoträff

I lördags var det distriksträff i Gävle för min utbytesstudentförening. Det var den första och sista träffen innan den 12e augusti - kvällen innan jag sitter på ett plan på väg till USA!
Även fast det kändes lite vemodigt med den här träffen (främst på väg hem) så var det ju självklart underbart att få sitta på ett tåg i sammanlagt 10h. Det finns verkligen få saker jag uppskattar lika mycket som utsikten från detta swischande fordon.
 
Resan började iaf klockan 15.44 från Umeå Östra. Åkte först ett tåg till Sundsvall (där jag faktiskt var utlovad wi-fi, men icket) och funderade på om man ändå skulle bo i Härnösand pga snygg kille som hoppade av där. Sedan bytte jag till ett tåg som tog mig till Gävle.
 
Jag var framme i Gävle ca 21.35 - precis rätt tid för att irra omkring och leta efter mitt hostel i kvällsljuset!! Jag kände mig allmänt vuxen och duktig och inte ett dugg rädd. Hittade det tillslut och kikade på ett vänneravsnitt innan jag gick och lade mig.
 
08.00 ringde alarmet! Jag käkade hotellfrulle i min ensamhet (synd att jag glömde min bok hemma i Umeå) och klädde på mig och tjosan hejsan. Informationsträffen skulle börja 10.00 så jag hade ungefär 45 min på mig att hitta ett öppet ICA för att köpa pannkakor som skulle få agera middag på tåget tillbaka.
 
Infoträffen var tyvärr inte riktigt som jag hade tänkt mig. Jag förväntade mig inte så mycket, men det var lite jobbigt att det var så inriktat på praktisk info och inte på oss ungdomar. Det hade varit skönt att få prata med andra om deras förväntningar och vad dem tror kommer bli extra svårt osv. Istället fick jag återigen höra om "vilket år jag kommer få! vilket äventyr!" och när andra föräldrar varit utbytesstudenter på 80-talet. Jag ville helt enkelt få en chans att connecta med de andra resenärerna och inte deras föräldrar. Well well.
 
Därför var jag lite ängslig hem, men det gick ändå väldigt bra. Jag var trött så jag vilade mest. Det tog 8h att ta sig hem pga åkte buss från Sundsvall. Då både grät och skrattade jag åt Parneviks. Det är mitt nya favoritprogram.

it's been 84 years

Om exakt 2 dygn sitter jag på ett tåg på väg mot Gävle. ÄNTLIGEN!!!!!!! Läser ni min bio eller. Allt jag gör är typ att längta efter att åka tåg. Jag ska iaf ensam åka ner fredag kväll, sova på pensionat i självaste Gävle centrum, för att sedan gå på utbytesstudentträff samt åka hem på lördagen. Hur intensivt och hur trevligt som helst. Kommer känna 0 av människorna som är där men allt känns okej ändå. Kan ej greppa att jag finally får åka tåg. Är så peppad. Ska lyssna på musik samt titta på grey's anatomy/titta ut genom fönstret. Wow.
Hoppas jag får se sådant här vackert.
 

ok här kommer helgen

 
Fredag: Hade muntligt tal på spanska samt ett långt hål. Det var kyligt men vackert ute så dagen var genomlidlig. Efter skolan moppade jag ut med Millan för att ha vår sista spelning med bandet på idk hur länge. Det gick bra och jag tycker det är viktigt att ge en show till de som kom ända ut till bushen för att lyssna! Sedan sov jag över hos Millan i hennes husvagn (premiär för i år <3) samt kollade på Very Good Girls. Helt ok film.
 
Lördag: 07.45 väckte alarmet oss. Vi blev hämtade 9 av Lenne för att fara in till stan och dansa! Vår dansgrupp (Feminine Vibe) dansade i en galleria i Umeå hela 4 gånger. Det gick prima! Mår verkligen superbra av den dansstilen, känner mig så duktig!! Sedan hann jag faktiskt en sväng hem innan vi skulle fara ut igen. Spelning nr 2! Sjöng även en solosång som kändes niiiice. Klockan 21 var vi redo att kika på eurovision. Ville först inte att vi skulle vinna, men ville ännu mindre att Ryssland skulle vinna, and a girl's gotta do what a girl's gotta do. Måns var glad iaf så det var ok. Superkul för Josh att få uppleva vinst i eurovision!!!!! Inte en vanlig dag i en utbytesstudents liv direkt.
 
Söndag: No rest for me. Idag sjöng jag ju på namngivelsen!! Även detta gick superb (shit vilken sånghelg???). Fick lite cash och gott fika<3<3. Ikv ska jag städa samt kolla på någon film tror jag mig själ.
Upp