Till alla oroliga på andra sidan Atlanten

..jag har det så bra här och det är anledningen till varför uppdateringen här har varit..katastrofal.
 
Här är lite grejer som har hänt sedan jag skrev ett vardagligt inlägg:
 
Åkte till State med sim/simhoppslaget och jag slog 10 tjejer (!!). Synd för dem eftersom jag bara hade simhoppat i 3 månader medan de andra hade gjort det i minst ett år :):). Kom på plats 23/33.
 
Fyllde 18!!!!!! Bra att ha när man ska till studsmattehus och kan signera sin egna weaver att det inte är hopparkens fel om man dör:)
 
 
Efter att ha spenderat 3 månader på vardera crew och simhopp så bestämde jag mig för att prova Baylor Players (skådespelande). Vårterminen är alltid dedikerad till en musikal så det kändes extra lockande. Även fast jag inte har något solo så är det kul att spendera så mycket tid med vänner (och det är standard att åka till Dunkin' Donuts efter somliga rep). 
 
 
 
Har bytt värdfamilj!! Bor numera med min vän Chapin och hennes bror + mamma och pappa. Det är jättekul och tillsammans lyssnar vi på Hamilton och pratar om hur SJUKT det är att det går så bra för Trump.
 
 
Åkte på körresa ner till Orlando. Delade rum med Charis, Sarah och Rileigh vilket var fantastiskt roligt. Körresan gick ut på att sjunga en massa (bl.a. i en festival där vår slutgiltiga poäng blev 297/300), se The Sound of Music (musikalen) i Atlanta på väg ner samt besöka Universal Studios. Såå kul (och varmt).
 
 
Besökte North Carolina med Sam och hennes värdfamilj. Vi bodde nära Asheville (som ett litet Nashville uppe bland bergen) och besökte the Biltmore.
 
 
I torsdags, när jag precis hade gått på spring break, hämtade Dawn upp mig och sedan for vi ut till en studio och spelade in lite musik! Bl.a. en cover av Lover, Please Stay (av Nothing but Thieves som förresten spelade i Chatt när jag var i Nashville för state:(() och en låt som jag skrivit. Kul var det!!
 

Vänner och sådant viktigt

Hailey och Briana
 
Hailey, Madison, Charis och Lizzie
 
Margie
 
Sarah och Rose
 
Utbytesstudenter!!!!! (Bea och Sam)
 
Nico, Allison, Dean, Hailey, James, Will, Michael, Tristan, Chapin och Mattie
 
Sam<3
 
Emma !
 
Kolla vad fina vänner jag har!!! För ungefär en vecka sedan bokade jag hembiljett och jag har väldigt blandade känslor angående det. Självklart saknar jag mina vänner hemma och det kommer bli så härligt att kunna umgås som vanligt igen, men samtidigt kommer jag lämna alla mina vänner här - vissa kanske förevigt. Om det inte är den sjukaste tanken.... Att åka hem kommer vara så annorlunda eftersom allt kommer vara likadant. Jag har inte känt att jag har förändrats drastiskt under det här året, men det skulle nog vara underligt om jag kom tillbaka till Umeå och jag såg på allt på samma sätt som jag gjorde innan jag kom hit? Tror bra vänner är a och o för att få ett bra utbytesår. Ofta krävs det bara en, men jag är så glad att jag har flera!
 
Ps hur intressant är det att mina vänner i allmänhet inte vill åka på utbytesår pga rädsla av att hamna efter i skolan, lämna familj ("jag älskar min familj för mycket!" Ursäkta, jag älskar min familj hur mycket som helst. Jag åkte inte till USA i ett år för att jag inte tycker om min familj, utan för att prova mig själv och göra något på egna ben), eller att känna sig malplacerad. Men alla vuxna jag pratar med säger "åh! Jag önskar att jag hade gjort något sådant när jag var yngre!". Synd att sådant som kan vara temporärt - såsom rädsla och somliga personer - hindrar en från att göra något som ofta är bra för en. Bara en liten tankeställare. 
 

<3

Visste att det skulle bli så här. Det känns så mycket viktigare att få ner det jag gör i en dagbok än i en blogg, eftersom jag faktiskt polerar och tänker efter innan jag publicerar något på internet. Den oredigerade versionen är 100 gånger bättre.
 
Det har varit en konstig men kärleksfull vecka. I torsdags fick skolan reda på att en kille i min årskurs gått bort. Jag kände honom inte, men han var nära vän med i stort sett alla mina vänner. Så de senaste dagarna har spenderats i varandras närhet med minnesstunder här på Baylor och downtown. I söndags träffades vi också i en park för att spela ultimate frisbee som var hans favoritsport. När vi var på en utav minnesstunderna i fredags så tänkte jag på ordet skönhet. Man refererar ofta Skönhet till något ytligt, men i det här fallet var skönheten djupare än någonsin. Det finns alltid människor som skulle ge vad som helst för att få spendera mer tid med någon som inte längre finns i deras närhet, och det är så mycket vackrare än ett ansikte någonsin kan vara.
 
 
 
Upp