This is everything I didn't say

Eftersom att utbytesåret är det enda som cirkulerar i mitt huvud, så tänkte jag ta upp några saker som jag inte har lyckats nämna tidigare!
 • Chattgruppen
  För kanske 6 veckor sedan vart jag och alla som ska till mitt distrikt i Tennessee ihopsatta i en facebook-grupp. Med Rotary fungerar det så att man placeras i olika distrikt (mitt heter 6780) och jag är den enda svensken i mitt. Förutom jag så är det Sam från Tyskland, Rok från Kroatien, Pierre från Frankrike, Henrique från Brasilien, Camila från Peru, Martin från Spanien och Senju från Japan och sedan tror jag det är en till, men hen har inte fb. Vi har i alla fall pratat om resfeber och saker som kommer upp i utbytesstudent-processen. Jag är den sista som anländer till distriktet (13 aug). Det verkar hursomhelst vara ett helskönt gäng, ser fram emot att träffa dem sista helgen i augusti då vi alla ska till Knoxville!

 • Resdetaljer
  Den 13e augusti klockan 10.00 står jag på svensk mark för sista gången på ungefär ett år. Så här ser mina flygtider ut:

  10.20 Departure with SK 945

  12.20 Arrival Chicago O´Hare Airport

  16.55 Departure with DL 1877

  20.04 Arrival Atlanta Airport

  21.16 Departure with DL 1339

  22.09 Arrival Chattanooga Airport

  Summan av kardemumman: det kommer vara ett himla långt dygn.

 • Visum
  Jag kommer inte beskriva processen för det pallar jag faktiskt inte. Om ni hemskt gärna vill läsa om hur det går till när man får sitt visum så kan ni gå in på vilken annan utbytesstudentblogg som helst! Det jag tänkte nämna kring Amerikanska Ambassaden är bara att det var första gången som jag faktiskt förstod att jag kommer befinna mig på ett ställe där verkligen _ingen_ kan svenska. Det hade jag aldrig processerat förens ca 30 min innan jag vart insläppt i Ambassaden. Det var här mina nerver väcktes upp från sin skönhetssömn.

 • PowerPoint
  Det är jättesvårt att göra en pp-presentation om sitt land?? Dels så är det svårt att veta hur jag ska få in all info. Jättekonstigt att bara slinka in med saker som Rotary tycker man ska presentera. "Ja så det här är PewDiePie, han äger världens mest prenumererade YouTube-kanal oCH FÖRRESTEN, här är lite info om vår sociallagstiftning!". Och sedan har jag väl ändrat layout typ 3 gånger.

     
13 dagar kvar.
 
(ps love u om ni förstod 5sos-referensen i rubriken).
 

Hur kan himlen matcha min blogg så väl

God must like my type of aesthetics.....
Idag har jag fikat med Sannah i 2 omgångar och sammanlagt 4 timmar. Fina fina Sannah. Oj vad jag har samt KOMMER sakna henne. Vi pratade iaf verkligen om allt som kan vara nödvändigt och kul och vi redde ut att hon verkligen är en true sagittarius.
 
Där runt 5 tog jag bussen till f&f för att äta med middag med goa gláa släkten och fira när U19-tjejerna vann guld!!!!!!! Blir så arg när jag ser att de blir nekade ett firande i kungsträdgården, som U21-killarna fick med bravur bara några veckor tidigare. What's next???? Att det kallas 'dam'fotboll?????? Att tjejerna ska tjäna mindre än killarna?????? What a JOKE.
 

If your dreams don't scare you they aren't big enough

Fattar ni vad omtumlad jag är om jag har en såhär cheesy rubrik. HJÄLP vad snabbt det gick att ställa om sig från totallugn till nervös ända in i benmärgen :-(. Blir nästan stressad för att jag har så mycket tid kvar i Sverige? Tänker att man hinner träffa alla på 19 dagar, men om jag hade åkt imorgon kanske alla hade hunnit prioritera och tänkt idag MÅSTE jag träffa Elina. Vill ju helst göra allt på en gång så jag slipper hinna bli nervös.
 
På min hejdå-grej med släkten ska jag förbjuda frågan "hur känns det? :D" för att minska risken att jag ska brista/låta totalt ointresserad. Jag är ju huuur peppad som helst, men vet inte hur jag ska kunna uttrycka det. Tur en har sin dagbok samt en blogg. PS ni får verkligen hur gärna som helst fråga frågor om utbytesåret!!!! Bara ni inte frågar hur det känns..... :-)
 
BLESS att jag har mitt Pocahontasskal. Världens bästa pepp. Bra förebild.
 
Upp