Crew

Nu ska ni få höra om vad jag gör mellan 3.45-ca 5.30/6.15 måndag till lördag!: jag ROR. Crew, som det kallas, har lyckats attrahera mig. Det började egentligen med att jag inte hade nååågon som helst aning om vad jag skulle välja som after school activity (som är obligatoriskt!) och plötsligt kände jag en tjej som sa att hon gått med i roddarlaget. Om man känner mig tror jag dock inte att detta är en så jättestor överraskning; jag lever för att prova nya grejer (haha gissa varför jag har flyttat till andra sidan Atlanten) samt att pusha mig själv, och jag kan inte säga att det sistnämnda saknas i den här sporten!!!

Idag hade vi ett 1500m-test på roddmaskinerna (ergs som de kallas) och jag kan berätta för er att det varken är svett- eller ansträngningsfritt ifall man vill komma in på en bra tid. Och det vill man. Om målet är att vinna över de andra lagen. Och det vill vi. Så siffrorna på bilden här under kommer förmodligen inte säga er något, men jag tror det var jag + 5 andra som "kom in" under 7 min av ca 18 pers. Så jaa jag tror att detta kan vara min grej. 
Tyvärr kan jag inte vara med imorgon då jag har annat inbokat, vilket är väldigt synd pga då ska crewet ut på floden och RO I VATTEN för första gången! Wow, jag är avundsjuk :-).

Downtown

Igår var jag ÄNTLIGEN downtown. Även fast jag har varit här i Chattanooga i 2 veckor så har jag bara sett staden genom ett bilrutefönster samt besökt biblioteket (som är jättetrött:/). Därför var det jättekul när Dawn (min counselor/VÄN) föreslog att vi gick över broarna för att sedan äta middag på andra sidan Tennessee River. Jag lämnade min telefon i bilen så jag kunde inte ta några bilder, men på väg hem lånade jag Dawns telefon för jag tänkte att jag ändå ville ha några bilder från den här kvällen!!
Det ni ser på första bilden är akvariumet som finns här! Det är en del av ett stort konstnärligt campus. Vill verkligen besöka någon gång!!! Bild två visar två vattenfarare som paddlade förbi.

Dawn var verkligen hur kul som helst och jag tror att vi kommer hitta på mycket tillsammans! Känns fantastiskt att ha en sådan vid min sida. 

(Nu sitter jag i skolbiblioteket pga kommer alltid till skolan 1.5h innan jag börjar (:)<3) och lyssnar på Jet black heart. Bästa 5sos)

Haha jag har en vardag??? Galet

Hej från andra sidan Atlanten!

Gårdagen var en helt vanlig dag. Jag hade engelska där vi läste och analyserade dikter (kul!), life advice (vilket är en kurs innehållande 9 lektioner och en massa grejer som skolan tycker vi bör veta/diskutera), geometri, lång lunch som jag hann göra klart matteläxan på:'), målning (som är svårt och stressande!!!!! Vi har typ 45 min på oss att måla måla måla), och historia.

15 min efter att historian slutade var jag plus mitt roddarlag redo för löpning i 20 min och sedan fick vi sätta oss i båtarna!!! Det var riktigt kul och jag tror absolut att jag kommer få en ordentlig träning med rodd (idag har jag träningsvärk i vaderna, och skolan består typ av kullar och trappor = :)). 

På kvällen gjorde jag läxor och sedan somnade jag. 

PS!!! Idag ska jag träffa Dawn som kommer vara min counselor här, alltså lite av en mentor/vän. Vi ska käka middag och sedan fara downtown.

Kramen

Upp