Höst höst höst

Tjoho, hösten är här!!!!! 29 Oktober, haha. De senaste dagarna har varit alldeles normala. Jag har lyssnat på 5SOS nya album (!!!!!!), drickt varm choklad, pluggat sådär lagomt mycket, bakat en misslyckad kladdkaka, tänkt alldeles för mycket på framtiden, glömt skriva kvartalsrapport, planerat halloweenoutfit samt ätit frukostmiddag. Bra vecka!

Helg nr9 - homecoming

Fredagen fungerade som vilken hemmamatch-fredag som helst - skola, träning och sedan direkt till mattälten på campus. Hängde med Rileigh innan matchen började, och sedan kom Lizzie och joinade. Vi förlorade vilket inte var så kul för det innebar att det var den sista hemmamatchen på Baylor som jag kommer uppleva! Jaja jag drack sweet tea och åt halloweenkakor så det var lugnt.

I lördags hade vi vår första regata!!!!!!! Vi spenderade två timmar i en liten buss på väg till Oak Ridge i nordöstra TN. Kan inte fatta hur stor skillnad det var att ro i ett riktigt race och att bara ro här hemma som träning. Det var SÅ kul! Fattar inte hur gott man mådde efter att ha kört slut på sig i 22 min. Nästa regata är Head of the Hooch i vårt egna vatten i Chattanooga. Den ragatan är den näst största i hela USA? Det kommer vara typ 45 båtar i vårt race, heelt galet. Head of the Hooch 7 november! Hursomhelst: vi hann bara vara i Oak Ridge i kanske 3 timmar innan vi vände om igen, vi hade en skoldans att hinna till!

Äe homecoming var verkligen inget för mig. Att betala för att gå på en tråkig och pinsam dans med dålig musik är något jag kan klara mig utan! Det var i alla fall jättekul att vara hos Hailey innan! Vi åt middag och pratade och satt finklädda. Superkul att klä upp sig ju!!! Något som hade fallit mig mer i smaken: milkshake i finkläder. Aja, nu har jag upplevt amerikanska homecoming.

På grund av svintidig lördagmorgon och sen lördagskväll så var jag himla trött igår. Kyrkan var egentligen allt jag orkade med, och sedan låg jag i min säng och såg ut One Tree Hill, facetimeade med stl och gjorde mycket lite läxor.

Bra helg och nu har löven äntligen börjat ändra färg!

Fall break

Nu har det gått lite mer än en vecka sedan jag gick på höstlov (som sträckte sig från halva torsdagen-måndag). Jag var sjuk hela lovet! Tjoho jag vart 0% förvånad eftersom det var mitt första riktiga break sedan jag kom hit. Så mitt lov gick ut på att dricka varma drycker och titta på One Tree Hill. Gick även ut lite för att inte kapitulera.
Dock har det varit planerat att alla utbytesstudenter skulle fara ut på lite white water rafting på lördagen sedan länge tillbaka, så jag hängde med! Vi träffas inte så ofta så jag kände att jag ville offra en dag av huvudvärk för att egentligen spendera största delen i en buss med en trevlig busschaffis, men hinna träffas lite iaf. Smarta jag lämnade extraombyte hemma för att tvinga mig själv att inte hoppa ner i båten. Äe ibland måste man vara lite tråkig:-/.
Nu har det gått en hel (-måndag) skolvecka och den här helgen kommer vara busy busy. Football game, regata och homecoming!
Upp