Lois

Här är en bild på mig och min finaste vmormor. Hennes föräldrar var svenskar och det är så kul när hon säger "this is how the swedes do it" och jag tänker "för 200 år sedan kanske:)". Lois är världens bästa. Hon blev jätteglad när hon hade en jacka som passade mig för tydligen har jag jättelånga armar? Tänker att det säkert är för att hon är så mycket mindre än mig. Igår råkade vi matcha.
 
Sista veckan av januari. Februari kommer vara packad med roliga grejer. Fyller 18, ska till state med simhoppningen samt ska åka skidor i North Carolina med utbytesstudenterna. Det är även min sista termin här. Tråkigt för nu verkar alla (inklusive mig själv) fatta att jag åker hem till sommaren. Varje fredag meddelar skolan hur många dagar det är kvar till graduation vilket får mitt hjärta att vika sig några lager. Nedräkningar suger.
 
Idag ska jag hålla redovisning om kvinnors rösträtt så det är ju intressant och viktigt iaf.

It's snowing, y'all

IMORSE VAKNADE JAG TILL VIT MARK. Hela morgonen gick därefter åt att försöka hålla mig från att ropa JAA KOLLA VAD FIN SNÖN ÄR var femte minut. Bästa svennen som mår tio gånger bättre när hon är omringad av vitt.
 
Så fort Charis vaknade kilade jag över till henne iklädd snökängor och en varm, blå hatt. Vi såg på Starstruck, drack varm choklad och skrattade åt att vi aldrig kommer hitta en balklänning i vår budget (vilket är ca $12). Runt 4 kom Sarah över för att åka pulka. Vi körde ut till golfbanan som tydligen är the place to be när det har snöat, och även fast det ser väldigt tunt ut med snö så var den högsta klass. Vi spenderade kanske 2h där ute innan det började skymma och mina Tennessee-vänner - som inte vet hur man ska klä sig för kyla - höll på att frysa ihjäl. Sarah var tvungen att bege sig hemåt (inte kul att vara på de isiga vägarna utan dubbdäck i mörkret) och jag stannade hos Charis i några timmar till. Vilken fin vän alltså.
 
Upp