Mmm en låt

 
    
För några månader sedan laddade jag upp en soundcloud-version av den här låten, men jag gillar den rätt så mycket så därför ville jag ha den på YouTube as well. Jag har iaf knåpat ihop den själv så ge den en like om ni gillart' ;D.
 
Text finner ni om ni skrollar ner i kategorin Musik. Puss och kram.
 

Världens minsta lista

Jag har så svårt att greppa att jag flyttar till USA om 45 dagar. 45 dagar. Det är så himla sjukt. På min hejdå-fest ska jag förbjuda frågan "hur känns det?" för det går ju absolut inte att svara på. Det är så konstigt att bara säga "det ska bli jättekul!", som att jag vore en sten på insidan. Det är klart jag är nervös, men jag vill ju inte heller låta det ta över.
 
Hur som helst så har jag knåpat ihop en liten lista på två punkter på saker jag har tänkt på den senaste tiden.
  • Det är tyvärr lätt att fokusen läggs på utbytesåret. Det suger verkligen att det naturligt har blivit svårt att prata om något som händer NU och som är viktigt NU när jag pratar med mina föräldrar. Att det inte har prioriterats. Så på så sätt missar man typ ett halvår av livet eftersom det som ska hända tar över.
  • Ställen där folk inte vet ett dugg om mig har blivit en sådan härlig kontrast. Det är skönt att få bestämma själv om jag vill tala om att jag ska göra värsta grejen i slutet av sommaren, eller om jag bara kan få vara Elina. Sådana ställen tror jag alltid behövs.
Så liten var den listan, men den kändes ändå viktig att dela med mig av.
Om vi ska vara konstnärliga så är det här lite jag i samtid som försöker tänka på framtiden.
 

från i torsdags (18/6)

Här kommer en liten livsupd från lilla jag! För stunden sitter jag i en bil på väg till Örebro från Uppsala. Den här dagen är rätt så ledsam då det visade sig att jag inte var den lyckliga vinnaren av en meet&greet med one direction. Det gör verkligen ont att kära ner sig i ett band som är så stora eftersom chansen att träffa dessa då ligger på en väldigt väldigt liten procent. Mitt bidrag vad himla bra men tydligen räckte inte det. Blir dock såå glad av alla fina vänner samt okända som kommenterar. Konstigt att det kan betyda så mycket. Morfar startade iaf en loser club som jag fick vara med i.

Annars har jag haft det bra i Uppsala. Jag har köpt en hatt och åkt tåg till sthlm och frodats i att vara svensk med både prinsbröllop och fotbollsmatch med svenska landslaget. Nästa äventyr på denna 3-punktliga sydsverige-lista är släktträff i Örebro. Det blir förmodligen fart och fläkt så det kan man absolut se fram emot!! Dock är jag mycket trött, kanske för att jag har hållit inne gråten hela dagen :).


Jag är nu hemma från en himla bra Sverige-tripp som även inkluderade världens bästa konsert med världens bästa band. Lovar att berätta om den, men just nu måste jag packa för imorgon ska jag på läger! Att man aldrig får vila..

Upp