25 mars 2015

Det var så länge sedan jag grät så mycket som jag gjorde för 6 dagar sedan. Det är så sjukt att veta att någon jag har idoliserat i ca 1.5 år plötsligt inte kommer finnas i min vardag längre. Jag var inte arg på honom eftersom det här jobbet gjorde honom så illa. Jag tror inte heller att han hoppade av, utan att han fick sparken. Men det som fortfarande tar så jävla hårt är att han fortfarande inte har skrivit ett enda eget ord om hela situationen. Det gör ont att få reda på det från en facebookstatus och att han släpper egen demo efter 6 dagar. Är bara freaking ledsen. Dock känns det bra att så många förstår värdet av att fortsätta vara fans för resten av bandet då dom behöver oss mer än någonsin :(.
Första, sista och en fining.

helgen <3

I helgen har jag dansat dansat dansat och njutit för det mesta. Dag två av festivalen (dag två för mig, dag 3 på riktigt) var verkligen bättre. Mådde lite bättre i hjärtat då. Svajade till musik jag aldrig hört förut och gormade med till låtar jag lyssnade på i sjuan. Har sett fantastiska artister men träffat lite för lite folk. Tur mitt sällskap var nice ändå. Trötta kvällar men så så roliga. Umeå Open i mitt hjärta, ni finner mig där igen om två år. Jag skulle kunna skriva en massa fint om detta, men just nu är jag trött och vill bara sova. Men så blir det när man lever ut sin lycka och är vaken till tidig morgon. Godnatt.

Onsdag

Försöker få styr på bloggen medan mina vänner redigerar video från dagens EstKom. Om ni undrar så har jag faktiskt en blogg för allt medierelaterat i skolan. Hatar den lite pga designen ville verkligen inte samarbeta och har endast publicerat 3 inlägg, men det är alltid något. Här finns den.
 
Men ja somsagt så knåpar jag på med designen här. Har nästan helt tappat mitt intresse för snygga headrar och avancerade kodmallsdesigner, men samtidigt känner jag att jag måste förtjäna det här bloggnamnet. Huur nice är inte det?? Bara mitt egna namn. Förbipasserare förtjänar ju en vacker bakgrund i alla fall. En härlig en som kanske fångar er på min ganska ointressanta bloggkrok. Puss och kram från 
Upp