April-maj

JAG VET att jag är en fruktansvärt dålig bloggare!! Det är inte det att inget roligt har hänt sedan spring break, mer att jag inte känner behovet av att blogga om det. Börjar inse att jag åker hem snart vilket är tragedi. För att vara en sappy utbytesstudent: det är så konstigt att jag lämnar min familj och mina bästa vänner för att åka tillbaka till min familj och mina bästa vänner. Haha! Nice! Här är en liten sammanfattning av roliga grejer som har hänt på senaste tiden:
 
Gick på prom!!! Vart upphämtad i min väns truck vilket var höjdpunkten på mitt år i Tennessee. Prom är i mina ögon överskattat, och det roligaste var att sova över hos min vän Haille kvällen innan, och att ha folk över kvällen efter.
 
Åkte till Mumfreesboro med kören för state (japp i körsång) och kom på typ 6e plats??? COOLT. Har ingen bild eller video från själva uppsjungningen så här är en fin bild på mig och Charis.
 
Gick på min (föredetta) vsyster Kelsey's bröllop i en lada. Det var så mysigt så, och jag fångade buketten! Green card, here I come!
 
Gick på utomhusbio med Chapin, Sarah, Michael, Ellie, Dean och Sidon. Det var verkligen lika kul som i filmerna. Nice när man kan vara utomhus sent i april utan att frysa ihjäl.
 
Har haft svårt att få ihop mitt Baylorliv med utbytesstudentlivet, men kunde åka till Pigeon Forge för en rotarykonferense. Aahh har bara en helg kvar att spendera med dessa fina utlänningar.
 
Musikaluppvisning!!! Hade först tänkt spendera min vår på the Tennessee River igen, men bestämde mig för att bli en Baylor Player och spendera mina sista månader med mina bästa vänner. Wow vad jag tyckte om att göra en musikal. Grät så så mycket när det var över (insåg också att jag förmodligen kommer gå under när jag måste lämna USA).
 
Åkte till Atlanta med Emma och Dawn för att se Sticky Fingers!! AAHH vilken bra konsert!!!! Kommer bli så ledsen över att åka hem till Umeå eftersom närmsta stora konserten är 7h bort.. Det var i alla fall en så bra kväll och jag är mycket glad jag gick och såg dem med Emma.
 
Söndagen efter Sticky Fingers spenderades once again i Atlanta. Jag och Chapin gick på Shaky Knees och såg Atlas Genius, St. Paul and the broken bones, the head and the heart och Florence + the machine. WOW. Det var verkligen sån skön stämning och vi var så nära scenen för Florence. Hon är en naturkraft.
 
Under några veckor har jag, Hailey, Briana och Pearl repat tillsammans för att i fredags äntligen fått uppträda på Ragtails (en talangshow här på Baylor). Det var HELT FANTASTISKT roligt och jag kommer absolut alltid minnas detta pga 1) vi har världens bästa namn - The Riveters (googla Rosie the Riveter), 2) Ni fattar inte hur underbart det är att göra det man älskar när ens vänner dansar och ler i publiken 3) we kicked ass.
 
Här om veckan gick jag på en basebollmatch (min första någonsin!!) och vi sjöng med kören. The Starsprangled Banner är inpräntad i mitt huvud..
 
Idag är det min sista måndag på Baylor och jag vet inte om jag har lyckats processera det. Även fast jag saknar alla i Sverige så är jag 0% redo att åka hem.
#1 - - josephine Asplund:

Hoppas du får en fin kväll & lycka till med bloggen! Kram<3

Upp