Till alla oroliga på andra sidan Atlanten

..jag har det så bra här och det är anledningen till varför uppdateringen här har varit..katastrofal.
 
Här är lite grejer som har hänt sedan jag skrev ett vardagligt inlägg:
 
Åkte till State med sim/simhoppslaget och jag slog 10 tjejer (!!). Synd för dem eftersom jag bara hade simhoppat i 3 månader medan de andra hade gjort det i minst ett år :):). Kom på plats 23/33.
 
Fyllde 18!!!!!! Bra att ha när man ska till studsmattehus och kan signera sin egna weaver att det inte är hopparkens fel om man dör:)
 
 
Efter att ha spenderat 3 månader på vardera crew och simhopp så bestämde jag mig för att prova Baylor Players (skådespelande). Vårterminen är alltid dedikerad till en musikal så det kändes extra lockande. Även fast jag inte har något solo så är det kul att spendera så mycket tid med vänner (och det är standard att åka till Dunkin' Donuts efter somliga rep). 
 
 
 
Har bytt värdfamilj!! Bor numera med min vän Chapin och hennes bror + mamma och pappa. Det är jättekul och tillsammans lyssnar vi på Hamilton och pratar om hur SJUKT det är att det går så bra för Trump.
 
 
Åkte på körresa ner till Orlando. Delade rum med Charis, Sarah och Rileigh vilket var fantastiskt roligt. Körresan gick ut på att sjunga en massa (bl.a. i en festival där vår slutgiltiga poäng blev 297/300), se The Sound of Music (musikalen) i Atlanta på väg ner samt besöka Universal Studios. Såå kul (och varmt).
 
 
Besökte North Carolina med Sam och hennes värdfamilj. Vi bodde nära Asheville (som ett litet Nashville uppe bland bergen) och besökte the Biltmore.
 
 
I torsdags, när jag precis hade gått på spring break, hämtade Dawn upp mig och sedan for vi ut till en studio och spelade in lite musik! Bl.a. en cover av Lover, Please Stay (av Nothing but Thieves som förresten spelade i Chatt när jag var i Nashville för state:(() och en låt som jag skrivit. Kul var det!!
 
Upp