Sista veckan av januari more like hjälp när ska jag få andas

Torsdag: hade mitt första simhopps-meet på bortaplan (i McCallies arena)!!! Nervöst, men det gick hyfsat bra. En härlig grej med att tävla med nästan samma personer varje gång är att vi alla har tid att bonda/klaga över hur simmarna får 100% cred och simhopparna 0%/ha kul. En inte så trevlig grej med simhopp är att man absolut måste vara kvar tills alla simmare är klara ! Därför var jag inte klar förens ca 8pm, vilket ledde till middag med Kelsey, Brice och Frank på någon diner.
 
Fredag: efter skolan åkte jag till Emma för hon hade sitt sweet 16 bday party!! Vi var några fler än på bilderna här ovan, men det var riktigt intimt och mysigt. Det var miniprinsess-tema så alla fick en varsin minitiara! Faktiskt bästa accessoaren. Vi åt nachos och tårta och hängde ute vid elden samt inne på Emmas rum. Braaa kväll som slutade med att jag spenderade natten hos henne.
 
Lördag: AHHH VAD JAG STRESSADE ÖVER HELA VECKAN - 11 simhopps-meet! Och gissa vad, jag klarade alla 11 vilket kvalificerade mig för state! SJUKASTE. State är alltså en samlingstävling för alla i den staten (a big deal!!!). Kul att man för 2,5 månader sedan aldrig hade gjort något mer avancerat än att slänga sig ut över vattnet i hopp om att kanske hinna runt i sin framåtvolt, till att göra simhopp som ni inte skulle fatta om jag bara skrev ut namnet. Är faktiskt så stolt över mig och spenderade därför resten av dagen i eufori. Pratade med några godingar hemifrån och njöt av att hela veckans stress var bakom mig.
 
Söndag: hade ett efterlängtat skypesamtal med min familj. Längtar så tills de kommer hit i juni! Hoppas att de anländer på kvällen så de kan köra upp för Lookout och få samma första intryck av staden som jag fick och som jag ser varje kväll nu. En glittrande stad. Anyways, Dawn hämtade upp mig runt 1 och först åt vi pizza från Lupi's. That's some quality food, my friends. Sedan hade vi hela eftermiddagen och kvällen fri och vi var väldigt filmsugna, MEN Chattanooga visade inte Sisters än, så vi körde till Atlanta?! Ca 1,5h resa men SÅ värt det. Åh vilken rolig film. Vi var hemma lagomt i tid för att lägga mig i en skaplig tid.
 
PS Elina, lär dig le med tänderna på bilder.
 
#1 - - Therese:

Hur högt hoppar du från när du gör dina hopp och vad kan du göra för göra för saker?
Kan du inte lägga ut några videos från när du hoppar? :)

Svar: Såå kul att du är intresserad!! Hoppar bara från 1 meter (standard high school-höjd)! Mina coolaste simhopp är kanske 1,5 framåtvolt som en volt inåt som heter "inward summersalt". Ska se om jag kan ladda upp någon video från State! KRAM
Elina

Upp