Spirit week dag 2

BÄSTA VECKAN ÄR IGÅNG. Spirit week!!!!! Enligt ca alla elever så är höjdpunkten på läsåret just den här veckan. Baylor har sjuuukaste rivaliteten med en all boys private school här i staden. Alla har stora flaggor med Baylor på sina bilar, det står en polisbil parkerad vid skolinfarten för att förhindra McCallie (skolan)s elever från att ta sig in på vårt campus, det hänger stora plakat överallt och det är temadag varje dag!

Igår var det Jersey day. Det betydde att alla skulle ha på sig en jersey (sporttröja) av något slag, eller vanliga skoluniformen. Men alla tar ju chansen att slippa uniform när möjligheten finns. Jag hade på mig Franks gaaamla am fotbollsjersey från när han gick på Baylor! Den var minst sagt sliten.

Dagen i allmänhet var riktigt bra! Vi hade sovmorgon till 10 (en annan go grej med spirit week) så jag, Lizzie, Caroline och Charis åkte till Milk&Honey för att äta breakfast. Regnet öste ner så det var lite extra mysigt. Sedan for vi till skolan, där det var en helt vanlig dag.

På träningen gjorde vi en 61-minuters-pyramid. Man ror en minut intensivt, en minut lugnt, två minuter intensivt, en minut lugnt osv ända till sju minuter då man sedan vänder tillbaka. Nu är det typ en basicsak att ro en mil om dagen :-). 

Efter skolan for jag och Lizzie till Walmart för att inhandla grejer inför dagens tema: movie character day!!!!!! To be continued......
Upp